{ LIFESTYLE }
02 Mar 2021
胡杏兒探好閨蜜胡定欣班拉馬明合照 《衝上雲霄》組合令網友超懷念

去年聖誕節宣佈懷有第三胎嘅胡杏兒,工作未有停止,早前就回內地拍攝真人騷《演員請就位2》後再出席央視春晚,超勤力!而近日佢就翻到香港,仲去咗探班好姊妹胡定欣探班,定欣仲係IG分享合照!當中仲同一張係杏兒、定欣仲有馬國明合照,唔少網友都話好似《衝上雲霄》Reunion





原來現時忙於拍攝TVB劇集《白色強人2》嘅胡定欣,準備飛到內地繼續拍攝,所以杏兒就特別係好姊妹離港前聚一聚!定欣係IG留言話,「今晚明成北婦產科收左(咗)位好尊貴的產婦,兩位院長熱情款待,務必提供最優質的星級待遇,希望李太有個愉快的生產過程!」



而杏兒都有搞笑回應話,「有你兩個幫我生,應該好順利,不過我嚟探你探咋院長,你去內地隔離21日,希望你哋一切順利,返黎(嚟)又做契媽!Take care」唔少粉絲同網友都留言話好期待杏兒今次探班會唔會係為劇集客串!


News
Feature
Blog
Load more
 
NOTIFICATION