{ FORUM - BEAUTY }
Search
Title / Tags Author

查看: 5629|回覆: 4

韓國Clara Hills 24小時保濕潤膚霜-超正!

[複製鏈接]

註冊日期: 2012-3-23

發表於 2012-3-23 21:09 | 顯示全部樓層 |閱讀模式



各位Sis,

最近天氣弗冷弗熱, 好彩有韓國Clara Hills 24小時保濕潤膚霜!

主要成份特性: 馬齒莧椊取能夠治療刺激及過感的肌膚,同時防止肌膚乾涸。具保濕、有彈性及抗炎的功效,亦具有抗菌效果,防止肌膚老化。保濕因數(長效保濕因數) 令肌膚上形成一層保濕膜,保護肌膚。保濕功效可在三小時後逐步增加直至最高點及可以持久保濕。因為是天然甘庶精華的配方,甜菜&#
優點及功效: 護膚植物精華能治療敏感肌膚及可以令充足的水份快速滲透肌膚內,防止脫水令粗糙的肌膚變得健康及光滑。馬齒莧精華令肌膚保濕,舒緩肌膚刺激及過感,亦具抗菌及抗衰老的功效。

好多sis同artist & artist make-up用過都 {:4_162:}  link

仲有好多artist嘅分享, 係時候change喇!

查完啲細紋都收晒........
回覆
+ Favorite

舉報

註冊日期: 2012-3-23

 樓主| 發表於 2012-3-24 20:41 | 顯示全部樓層
1# clarahills

Hi All Pretty Sis,

今日同大家介紹Clara Hills的新產品精華素....
用後3-5天, 肌膚明顯收緊, 細紋亦減少了....快快試試!
www.clarahills.com.hk 有售!

Clear Day 緊緻護膚精華素
重量: 30g
使用方法: 在臉部或頸部,塗上適量的精華素,並作適量的按摩直至吸收。
主要成份特性: 銀杏萃取阻止肌膚上血塊凝結的形成、提供氧份及抗酸有極佳的功效,令到肌膚淨白及有光澤。腺甘酸可以促進肌膚上的細胞生長,令到肌膚更有彈性。馬齒莧萃取的卓越精華已被東醫寶鑑承認。它可以消除肌膚上的毒素,令肌膚淨白及健康。歐亞甘草萃取含有豐富維他命A, B及C,令肌膚
優點及功效: 精華素能夠清除肌膚上的毒素及激活肌膚再生,是一個令到妳的肌膚能夠回復青春的必選產品。

註冊日期: 2009之前

發表於 2012-3-25 10:11 | 顯示全部樓層
擺明賣廣告?甘都得?

註冊日期: 2009之前

發表於 2012-3-25 10:13 | 顯示全部樓層
0分,重作!

註冊日期: 2009之前

發表於 2012-3-25 10:26 | 顯示全部樓層
越黎越多D人咁樣擺明居馬賣廣告
您需要登錄後才可以回帖 登錄 | 註冊

News
Feature
Blog
Load more
 
NOTIFICATION